ZELENA DREVESA ZA LETO 2023/2024 ŽE ČAKAJO NA VAS

Dostava

LASTNA DOSTAVA

Verjamemo, da je lastna dostava, kljub veliko oviram, najboljša pot. Kot ljubitelji narave še posebej prisegamo na osebni kontakti. Le ob lastni dostavi vas bomo lahko osebno spoznali, vam svetovali in se z vami poklepetali.

Naše glavno vodilo je, da želimo dostaviti Zelena drevesa s čim manj ogljičnega odtisa, zato dostavljamo po zbirnikih oziroma po točno določenih področjih – dostavnih poteh. Ne zdi se nam ekološko, da eno drevo peljemo na drug konec Slovenije. Občutek imamo, da bi naredili več škode kot koristi.

*Lastna dostava

*Dostava po vsej Sloveniji

*Dostava za fizične in poslovne naročnike

*Možnost osebnega prevzema Ljubljana BTC-Kajuhova ulica 35;
Hiša dreves d.o.o
Pon-pet 8.00-17.00
Sob 8.00-13.00

*Možnost izbire termina dostave

*Sprotno obveščanje o stanju dostave

*Dostava do vrat ali vnos drevesa v stanovanje

*Odvoz božičnega drevesa po praznikih

 

DOSTAVA FIZIČNIM NAROČNIKOM

Zelena drevesa dostavljamo na naslove fizičnih naročnikov (vaše domove) po vsej Sloveniji. Za dostavo v ostale kraje po Sloveniji je potrebno doplačilo (glej Cenik).

DATUM IN ČAS DOSTAVE

Z dostavo Zelenih dreves fizičnim naročnikom bomo letos pričeli v tednu med 4. 12. – 23. 12. 2023. Dostavljali jih bomo vse dni do vključno 23. 12. 2023. Ob oddaji naročila vas bomo vprašali, kateri teden želite, da vam drevo dostavimo. Prav tako vas bomo ob oddaji naročila vprašali, kdaj želite, da Zeleno drevo odpeljemo.

Ob naročilu lahko prav tako izberete, kateri čas v dnevu bi želeli prejeti drevo: dopoldan/popoldan/kadarkoli.

OBVEŠČANJE O TERMINU DOSTAVE

Preden vam bomo dostavili vaše Zeleno drevo, vas bomo vsaj dva delovna dneva pred dostavo obvestili na vaš e-naslov o točnem terminu dostave znotraj tedna, ki ste ga izbrali ob naročilu. Ekološki poskušamo biti tudi z transportom. Skrbno načrtujemo dostavne poti in vsak dan dostavljamo po predhodno določenem področju. Veseli bomo vašega razumevanja in potrpljenja.

DOSTAVA POSLOVNIM NAROČNIKOM

Za podjetja in javne ustanove po predhodnem dogovoru pričnemo z dostavo Zelenih dreves že prej, in sicer v petek, 17. 11. 2023, in jih bomo dostavljali vse do 23. 12. 2023.

Pred dostavo Zelenih dreves vas bomo vsaj dva delovna dneva prej obvestili na vaš e-naslov o točnem terminu dostave. Ekološki poskušamo biti tudi z transportom. Skrbno načrtujemo dostavne poti in vsak dan dostavljamo po predhodno določenem področju.

Za večja naročila se bomo skupaj z vami dogovorili za točno določen dan, kdaj bi Zelena drevesca želeli prejeti, glede na praznične dogodke v vašem podjetju, občini oziroma drugi ustanovi.

ODVOZ ZELENEGA DREVESA

Zelena drevesca bomo odpeljali v njim domače okolje med med 3.1.2024 in 25.1.2024.

Ravno tako kot pri dostavi vas bomo tudi pred odvozom drevesc vsaj dva delovna dneva pred odvozom obvestili o točnem dnevu prevzema. Tako imate dovolj časa, da vaše božično drevo pripravite na prevzem. Drevesa lahko na našo odgovornost ob dogovoru pustite pred vrati v hišo, stanovanjem, pred blokom itd.

Drevesca, ki preživijo, poskušamo posaditi nazaj v zemljo oziroma jih v primeru, da odmrejo, primerno kompostiramo. Za vsako Zelene drevo, ki ga najamete ali odkupite, posadimo novo sadiko Črnega bora za dobro naše narave, gozdov in prihodnjih rodov.

OSEBNI PREVZEM

Drevesca je po predhodnem dogovoru možno prevzeti v našem skladišču na območju Kajuhova ulica 35, Ljubljana BTC.

Lokacija na zemljevidu

Tudi ob osebnem prevzemu si lahko izberete teden prevzema in takrat vam bomo drevo tudi pripravili. Ko bomo izkopali, vlončili in transportno pripravili vaše izbrano Zeleno drevo, vas bomo po e-pošti ali po telefonu obvestili, da ga lahko prevzamete. V primeru osebnega prevzema vam stroška dostave ne obračunamo.

CENIK DOSTAVE

*Na območju Mestne občine Ljubljana vam vaše božično drevo dostavimo in odpeljemo za doplačilo v znesku 5,99eur. V primeru, da vaše Zeleno drevo po praznikih odpeljemo se strošek dostave in odvoza obračuna posebej.

*Dostava po Sloveniji, se poleg štartnine in transportne priprave drevesa obračuna z 3,99eur obračuna u 0,19km od lokacije našega skladišča (Kajuhova ulica 35, 1000 Ljubljana)  za dostavo enega Zelenega drevesa do vašega doma. V primeru, da ob naročilu izberete najem, se obračuna strošek dostave in odvoza posebej.

Drevo dostavimo in po praznikih odpeljemo v kraje oddaljene od Ljubljane:

Primeri stroška dostave:

– do 25 km (Brezovica, Domžale, Vrhnika, Grosuplje…)  25 km x 0,19eur = 3,99 + 4,75 = 8,74eur

– do 35km (Logatec, Kranj, Litija…) 35 km x 0,19eur = 3,99 + 6,65 = 10,64eur

– do 55 km (Bled, Postojna, Trebnje, Zagorje ob Savi…) 55 km x 0,19eur= 3,99 +10,45 = 14,44eur

– do 100 km (Koper, Novo Mesto, Nova Gorica, Kranjska Gora, Bohinj, Krško…) 100 km x 0,19eur= 3,99 + 19,00 = 22,99eur

– do 150 km (Maribor, Ptuj…) 150 km x 0,19eur= 3,99 + 28,50 =32,49eur

*Cene so informativne narave. Za točen izračun boste pred oddajo naročila vpisali naslov, kamor želite, da vam dostavimo Zeleno drevo, in sistem vam bo avtomatsko izračunal strošek dostave.

*Cene se nanašajo na enosmerno dostavo v primeru nakupa. V primeru najema moramo drevo tudi prevzeti; takrat je strošek dostave obračunan v obe smeri.

*Cene vsebujejo DDV.